We gebruiken cookies voor bijvoorbeeld Google Analytics en social media knoppen. Als je verder surft accepteer je onze cookies. Ja, primaNee, liever niet
Vandaag hebben we een lunch voorbereid voor juffen uit Turkije die op onze school kwamen kijken. We hebben bagels gemaakt met humus, geitenkaas-honing, zalm-roomkaas en tonijnsalade-cheddar. Op de video zie je een timelapse waarin de voorbereiding van de lunch tot aan het...
Chorizo-bimiquiche
Geschreven op
Vandaag hebben we een Chorizo-bimi quiche gemaakt. Chorizo is een Spaanse worst met veel kruiden. Bimi is een groente die lijkt op broccoli. Wil je het recept? Dan lees je het hier: Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de bimi in 2 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Catering PIT 010
Geschreven op
Nadat we eerder deze week een catering van 90 luxe broodjes voor De Archipel hebben verzorgd, mochten we donderdag voor zo'n 75 mensen de netwerkborrel verzorgen voor PIT 010 in het Huis van de Wijk. Op school hebben we de hapjes voorbereid en in de middag hebben Kaylee,...
Bedrijfskleding VSO Herenwaard
Geschreven op
VSO Herenwaard draagt vanaf maandag 29 februari bedrijfskleding bij de volgende activiteiten: Groene polo's bij Groenvoorziening Rode polo's bij Dienstverlening Blauwe polo's in de Horeca Gele polo's in de Wasserij Oranje polo's bij de schoonmaak Hoe dit eruit gaat zien,...
Nationaal voorleesontbijt 2016
Geschreven op
Vanmorgen startte de voorbereidingen voor de catering van vandaag al vroeg. Speciaal voor kinderen (en ouders/begeleiders) van het kinderdagverblijf Kiddoozz verzorgden wij vanmorgen het ontbijt van het Nationaal Voorlees-ontbijt.
Opening Huis van de Wijk
Geschreven op
Speciaal voor de opening van het Huis van de Wijk hebben wij, de Horecagroep en de Schoolverlatersgroep, de catering verzorgd voor zo'n 150 man. Hiervoor hebben we de borrelhapjes en de lunch-sandwiches gemaakt.
Catering - Huis in de Wijk
Geschreven op
Voor de aftrap van het project Huis in de Wijk hebben wij de catering verzorgd. Dit startte gelijk na drieën met het uitserveren van appeltaart en koffie en eindigde met een heuse Walking Diner. Namens onze groep hebben Kaylee, Oussama, Dyon en Charie zich van hun beste k...
Voorbereiding catering Huis in de Wijk
Geschreven op
Deze week hebben we de voorbereidingen gedaan voor de catering van aanstaande donderdag in het Huis in de Wijk in Meerweide. De afgelopen dagen hebben we alle boodschappen al in huis gehaald. Vandaag maakten we alvast vier quiches.
Catering - Rotterdam Meestert
Geschreven op
Vanmiddag hebben we een catering op OBS Babylon verzorgd in het kader van het thema Rotterdam Meestert. De school werd overgenomen door meesters en die hadden natuurlijk lekkere trek. Daar hebben wij, met Daniël, Beyza, Dyon en Kaylee een lunch voor verzorgd.
De week van de Pauzehap
Geschreven op
Deze week is het de week van de pauzehap. Hiervoor hebben wij van het Voedingscentrum en de Albert Heijn een heleboel groente en fruit gekregen. Deze delen wij uit aan de leerlingen die in de kantine komen. Dit doen we op dinsdag en woensdag.
Op VSO Herenwaard staat het stimuleren van de zelfstandigheid van leerlingen centraal. De school helpt leerlingen bij het ontwikkelen van vaardigheden die ze nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te...