Mentorgroep 1

Appeltaart voor Gierveld Recruitment

Appeltaart voor Gierveld Recruitment

Geschreven op

Vanmorgen hebben we 4 appeltaarten af mogen leveren bij Gierveld Recruitment. Zij geven een appeltaart cadeau bij iedere geplaatste werknemer. ​Goed idee om dan de lekkerste appeltaart van Rotterdam cadeau te doen!

Voorbereiding catering

Voorbereiding catering

Geschreven op

Catering 80 logopedisten Aafje

Geschreven op

Dinsdag 4 april was er een grote catering voor de leerlingen van de Horeca-groep. Leerlingen waren er al 2 dagen mee bezig en in de avond mocht het worden uitgeserveerd aan de 80 logopedisten bij Aafje. We hebben veel complimenten ontvangen, alles was goed gelukt!

Stichting Opkikker

Geschreven op

De VSO Herenwaard heeft meegedaan aan de koffiemorgen van Stichting Opkikker om het bedrag van het (gezonde) hapje van deze ochtend te doneren aan Stichting Opkikker. De gezonde stokjes smaakten heerlijk en brachten een leuk bedrag op voor de Stichting.

Catering Onderwijsweek

Geschreven op

Afgelopen zaterdag hadden we met de school een grote catering voor de afsluiting van de Onderwijsweek. Deze hebben we in een samenwerking met verschillende BOOR-scholen Pro/VSO voorbereid. De leerlingen hebben in een week dat er ook andere caterings gepland stonden, keiha...

Sport op Maat

Geschreven op

Afgelopen donderdag hebben de leerlingen van de Horeca meegedaan aan de Sport op Maat dag. Hier hebben ze kennis kunnen maken met verschillende sporten. Voor deze groep was dit keer gekozen voor Freestyle Basketbal en Tennis.

Meten en wegen in de Horeca

Geschreven op

Vandaag hebben we, zoals iedere dinsdag, aandacht besteed aan meten en wegen in de horeca. Met behulp van maatbekers hebben we de termen Liter en Mililiter behandeld om vervolgens per leerling 300 mililiter af te meten.

Eerste lunches

Geschreven op

Ook de Horeca-groep is dit jaar weer gestart. We werken dit schooljaar meer samen met de Dienstverlening. De eerste cateringen staan alweer gepland, dus dat ziet er weer goed uit. Wij werken de komende weken aan het maken van lunches voor de juffen en meesters in de school.

Catering Combinatie 70

Geschreven op

Op woensdag in de namiddag hadden 3 van onze leerlingen nog een catering, de laatste van het schooljaar! En wat voor één. In de laatste week hebben leeringen van Horeca en de Schoolverlatersgroep keihard gewerkt om 600 hapjes en 140 fruitspiezen te maken voor een catering...

Gezonde Schoolkantine 2016

Geschreven op

Ook in 2016 mogen wij ons van het Voedingscentrum weer een school met de "Gezonde Schoolkantine" noemen. Wij zorgen voor een gevarieerd assortiment in onze kantine waarbij er een keuze is voor gezonde producten. Chapeau! Volgend jaar gaan we voor de Gouden Schaal!

Jaarkalender


   Bekijk de hele jaarkalender >

Informatie

Informatie

We zijn momenteel bezig met het bijwerken van deze informatiepagina, we streven ernaar om deze pagina zo snel mogelijk beschikbaar te maken. In de tussentijd nodigen we u uit om onze nieuwe website te...