Structuurgroep

Milieules in structuur - houtskooltekeningen

Milieules in structuur - houtskooltekeningen

Geschreven op

Vandaag hebben de leerlingen van de structuurgroep, in het kader van het thema milieu, allemaal een houtskool tekening gemaakt van een vervuilende fabriek. Het was voor sommige even wennen aan houtskool maar het zijn allemaal kunstwerken geworden.

Schoonmaak in de structuur

Schoonmaak in de structuur

Geschreven op

Hallo allemaal, De structuurgroep is deze week weer goed bezig geweest. We hebben met z’n allen alles schoongemaakt. De keuken, het grote lokaal en het kleine lokaal. We hebben daarbij goed samengewerkt en goed opgelet op de schoonmaaktechnieken, zoals hoe je een doekje u...

Natuurles in structuur

Natuurles in structuur

Geschreven op

Elke vrijdag gaat de structuurgroep een wandeling maken i.v.m. de les natuur. Wij lopen steeds hetzelfde rondje en kijken dan naar veranderingen in de natuur. Vorige week zagen wij dat er op de dijk een Opzoomer kerstboom was geplaats die nog helemaal kaal was.

Interne Stage in de PLG en Structuurgroep

Geschreven op

De eerste keer van het schooljaar dat Praktijk Leer Groep en structuurgroep interne stage kregen. Op dinsdagochtend PLG en op woensdagochtend structuurgroep. We gaan met 2 kinderen in de tuin op school werken. De eerste keer in de tuin vonden ze leuk!

Feest op school

Geschreven op

De maand mei hebben we feestelijk afgesloten. Eerst zijn we vrijdag 27 mei, op de Herenwaarddag, gezellig naar de bouwspeeltuin geweest. Daar hebben we met elkaar hutten gebouwd en andere activiteiten gedaan. Wat hebben we toen geboft met het heerlijke weer.

Burgerschap en Pasen

Geschreven op

Tijdens het thema gezonde voeding hebben we met elkaar een kleurrijke fruitschaal gemaakt. Inmiddels hebben we dit thema verruilt voor het thema burgerschap, waarin we leren wat er allemaal bij komt kijken als wereldburger.

Gezondheid!

Geschreven op

Hallo allemaal! Wij zijn na de kerstvakantie gestart met het thema ‘gezondheid’. Daarbij hebben we verschillende woordwebben en knutselopdrachten gemaakt. Ook hebben we ons verdiept in de schijf van vijf en hebben we zoals altijd heel gezonde maaltijden gegeten op de dond...

Kerst in de Structuurgroep

Geschreven op

Beste ouders, Het einde van 2015 is in zicht. Joshua heeft op 2 December afscheid genomen van onze klas, hij heeft een hele leuke werkplek gevonden en we gaan hem allemaal erg missen. Gisteren hebben we genoten van een heerlijke kerstlunch, de leerlingen hebben allemaal i...

Wonen en Vrije Tijd

Geschreven op

Hallo lieve mensen, In deze periode voor Sinterklaas zijn we bezig met het thema wonen en vrije tijd. De leerlingen hebben tijdens de les meten en wegen met elkaar geprobeerd het hoogste gebouw te bouwen. Dit was erg leuk en ging heel goed.

Nieuw Schooljaar - Structuurgroep

Nieuw Schooljaar - Structuurgroep

Geschreven op

Een nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar is al weer een paar weken bezig en we zijn dan ook heel hard en enthousiast aan het werk geweest. We hebben 2 nieuwe leerlingen van het SO, Joram en Santosh, bij ons in de groep gekregen en daar zijn we heel blij mee.

Jaarkalender


   Bekijk de hele jaarkalender >

Informatie

Informatie

We zijn momenteel bezig met het bijwerken van deze informatiepagina, we streven ernaar om deze pagina zo snel mogelijk beschikbaar te maken. In de tussentijd nodigen we u uit om onze nieuwe website te...