PLG 1

Muziekles van Bert

Geschreven op

We hebben elke donderdag middag een muziekles van "Bert". Dat is elke keer weer een feestje. De volgende dag horen we sommige leerlingen nog steeds zachtjes de liedjes zingen.

Interne Stage in de PLG en Structuurgroep

Geschreven op

De eerste keer van het schooljaar dat Praktijk Leer Groep en structuurgroep interne stage kregen. Op dinsdagochtend PLG en op woensdagochtend structuurgroep. We gaan met 2 kinderen in de tuin op school werken. De eerste keer in de tuin vonden ze leuk!

Kinderboerderij

Geschreven op

We zijn op donderdag 17 maart met de groep naar de kinderboerderij geweest. Er was een leuke les over jonge dieren. Zie de foto’s voor een indruk.

Kerstvoorbereidingen in 3C

Geschreven op

Op 4 december hadden we een gezellige dag. We hebben o.a. lekkere taartjes gemaakt en er kwam een bijzondere Sint en is nu volop bezig met de voorbereidingen op ons kerstfeestje. We deden ook mee aan de wedstrijd “wie maakt de mooiste kerstboom”. Daa

Laatste update groep 3b

Geschreven op

Spreekbeurt Damian

Spreekbeurt Damian

Geschreven op

Vandaag was de laatste leerling aan de beurt voor een spreekbeurt. Dat was onze eigen Damien. Hij heeft zijn spreekbeurt over konijnen gehouden. Wij weten nu ook hoe een mannetje, vrouwtje en een kind genoemd worden.

Lemon Curd te koop

Lemon Curd te koop

Geschreven op

Beste mensen. Wij van groep 3B hebben vandaag een productieve dag gehad. Wij hebben Lemon Curd gemaakt voor de verkoop. Lemon Curd is heerlijk op een boterham, in de yoghurt of om ijs mee te maken of te garneren.

Spreekbeurt Nadim

Geschreven op

Deze week zijn de oudergesprekken geweest, hebben we spaghetti gegeten en heeft Nadim zijn spreekbeurt gehouden over de Volkswagen. Volgende week is Damien nog aan de beurt en dan heeft iedereen zijn spreekbeurt gedaan.

Spreekbeurt Lewind

Geschreven op

Deze week hebben we een andijvieschotel gemaakt. Begin van de week hebben we het recept gelezen en berekend hoeveel we van alles nodig hebben als we voor 10 personen moeten koken. Donderdag hebben we de boodschappen gedaan aan de hand van het boodschappenlijstje wat Jeroe...

Spreekbeurt Melvin en kip ajam

Geschreven op

Spreekbeurt Melvin en kip ajam Vandaag hebben we kip ajam gemaakt. Hierbij hebben we vooral gelet op het snijden met de zaagbeweging. Zameer heeft zelfstandig de kip, de ui en de prei gebakken. In de middag heeft Melvin zijn spreekbeurt gehouden over Ameland.

Jaarkalender


   Bekijk de hele jaarkalender >

Informatie

Informatie

We zijn momenteel bezig met het bijwerken van deze informatiepagina, we streven ernaar om deze pagina zo snel mogelijk beschikbaar te maken. In de tussentijd nodigen we u uit om onze nieuwe website te...