Veel koken en bakken deze week en natuurlijk gym!

Deze week hebben we met de Horeca-klas veel verschillende gerechten gekookt en hadden we een leuke gymles van Meester Erik. 

Hieronder de verschillende foto's van de gerechten die we maakten deze week. Van Donuts tot aan een heerlijke Italiaanse bladerdeegtaart.

Ook hadden we twee gymlessen van Meester Erik, met trampolinespringen en basketbal. Hier zie je het voorbeeld door Erik.

Op dinsdag maakten we een Sticky Toffeebread Butterpudding, deze was écht heel erg lekker! Je ziet hem hier, samen met de Donuts die we op donderdag maakten.

Gelukkig zijn we ook gezond bezig en hebben we de hele week door vele liters aan sinaasappelsap geperst. Kijk hoe we dat doen.

En om de week compleet te maken hebben we op vrijdag een stuk of 50 pannenkoeken gebakken. Rafie en Dominque laten even zien hoe je een pannenkoek om moet keren.

 

 

Naar het overzicht

Jaarkalender


   Bekijk de hele jaarkalender >

Informatie

Zelfstandigheid

Op VSO Herenwaard staat het stimuleren van de zelfstandigheid van leerlingen centraal. De school helpt leerlingen bij het ontwikkelen van vaardigheden die ze nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te...