Zondag - aankomst (+ foto's)

Na een 12 uur durende vlucht landden we op het vliegveld van Singapore. Om 7 uur in de ochtend stonden we bij het hotel, wachtend tot onze kamers klaar waren.

Eerst een ronde rond het hotel om wat sfeer te proeven, kennis te maken met de warmte, de eerste dingetjes te proeven en de tijd te doden. Nadat we onze kamer hadden gekregen en onze jetlag iets hadden bijgeslapen zijn we met een groepje een stukje de stad ingelopen, richting Starbucks en Little India. Terwijl de zon langzaam door begon te komen en het warmer en benauwder werd, wisten wij wat we van Singapore konden gaan verwachten de komende week.

's Middags tegen vieren vertrokken we naar het Orchard Hotel om daar kennis te maken met mensen die we de komende week in verschillende organisaties tegen gaan komen. Hier kregen we gelijk ons heerlijke aziatische avondeten en hebben we gezellig alvast wat kennis kunnen maken.

In de avond hebben we ons laten afzetten aan de waterkant om langs de rivier naar Marina Bay te lopen. Gaaf met alle verlichting, het water en de skyline.
Morgen is het een nationale feestdag en is het programma opgeschoven. Hierdoor hebben we het dinsdag tot en met vrijdag weliswaar iets drukker, maar hebben we morgen een vrije dag. 

Zondag

« terug naar het overzicht

Naar het overzicht

Jaarkalender


   Bekijk de hele jaarkalender >

Informatie

Informatie

We zijn momenteel bezig met het bijwerken van deze informatiepagina, we streven ernaar om deze pagina zo snel mogelijk beschikbaar te maken. In de tussentijd nodigen we u uit om onze nieuwe website te...