Wasserij op de Kerstmarkt

Deze week hebben we op de kerstmarkt gestaan bij “de Meerweide”. Samen met de leerlingen uit de groenvoorziening hebben we allerlei eigengemaakte kerstspullen verkocht. We hebben nog wel wat spullen over, dus als u interesse heeft….de winkel is volgende week gewoon open!

Vandaag hebben we bij weerbaarheid en seksualiteit de film “loverboy” gekeken. De film gaat over een loverboy die met cadeautjes probeert een meisje te versieren. Uiteindelijk moet het meisje geld voor hem verdienen door seks te hebben met vreemden. Best een moeilijk en heftig onderwerp!

Volgende week donderdag hebben we kerstlunch op school. De leerlingen hebben een brief hierover meegekregen. Wilt u het strookje ingevuld mee terug naar school geven.

Volgende week vrijdag staan we met een kraam met kerstspullen in het winkelcentrum “Keizerswaard”. Daarna hebben we lekker 2 weken vakantie!

Naar het overzicht

Jaarkalender


   Bekijk de hele jaarkalender >

Informatie

Zelfstandigheid

Op VSO Herenwaard staat het stimuleren van de zelfstandigheid van leerlingen centraal. De school helpt leerlingen bij het ontwikkelen van vaardigheden die ze nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te...