Bloembakken Keizerswaard

Donderdag 13 november was het zover! Nadat wij onze nieuwe oranje werkhesjes hadden aangetrokken, gingen wij op weg naar het winkelcentrum. Daar werden we opgewacht door een fotograaf en mensen van de winkeliersvereniging van de Keizerswaard. Wij, de leerlingen van de eindgroep Groen, moesten onze handen uit de mouwen steken! Er moesten 12 grote plantenbakken gevuld worden met verschillende soorten plantjes en bloembollen. Toen de motivatie iets minder werd, kwam net de visboer langs om te vertellen dat als wij klaar waren met de bloembakken, wij bij de visboer getrakteerd zouden worden op lekkere kibbeling. De leerlingen kregen hierdoor weer de motivatie om ook de laatste bakken af te maken.

De kibbeling smaakte heerlijk!!!!

Het is de bedoeling dat de bloembakken door ons onderhouden worden. Als u langs het winkelcentrum rijdt en wij daar hard aan het werk zijn, herkent u ons aan de oranje hesjes.  

 

Naar het overzicht

Jaarkalender


   Bekijk de hele jaarkalender >

Informatie

Zelfstandigheid

Op VSO Herenwaard staat het stimuleren van de zelfstandigheid van leerlingen centraal. De school helpt leerlingen bij het ontwikkelen van vaardigheden die ze nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te...