Verkiezing GMR

Word nu lid van de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad voor het speciaal en voortgezet speciaal onderwijs (gmr-so/vso) van stichting BOOR!

Wilt u meedenken, meepraten en mee besluiten over het beleid van het bestuur van uw school? Vindt u het belangrijk meer te weten over de organisatie van het openbaar onderwijs in Rotterdam? Zou u graag inzicht willen hebben in het financieel beleid van het bestuur van de openbare scholen?

• U bent geïnteresseerd, betrokken, nieuwsgierig. U wilt voor uw kinderen het beste onderwijs.

• U beschikt mogelijk over specifieke kennis van onderwijs, financiële zaken, personeelsaangelegenheden, bedrijfsvoering, veiligheid of … huisvesting. Allemaal zaken die in het onderwijs belangrijk zijn.

• U bent leergierig en u heeft tijd om stukken te lezen en u in te zetten om ongeveer 8 keer per jaar ’s avonds te vergaderen en bijdragen te leveren

U bent wat de gmr-so/vso nodig heeft. Meld u aan als kandidaat! Wat goed is om te weten:

• We zoeken minimaal 5 ouders en 1 personeelslid. U hoeft geen lid te zijn van de medezeggenschapsraad (mr) van uw school om kandidaat te zijn voor de gmr, maar het mag wel.

• Bij meer aanmeldingen worden er verkiezingen gehouden waarbij de mr’s van de so/vso-scholen kiezen.

• De nieuwe leden starten in september 2018 en blijven 2 schooljaren lid.

• Als lid van de GMR ontvangt u faciliteiten; u kunt o.a. cursussen volgen

Denkt u erover om u kandidaat te stellen, maar heeft u nog vragen? Stel uw vraag per mail aan medezeggenschap@stichtingboor.nl Wij sturen u graag een informatiepakket toe! U kunt zich aanmelden voor de verkiezingen tot 30 maart 2018 per mail aan medezeggenschap@stichtingboor.nl

 

Naar het overzicht

Webdesign: De Geus Internet VSO Herenwaard maakt deel uit van de Stichting Bestuur Openbaar Onderwijs