Informatie rondom opstart na de vakantie

Komende maandag zullen we weer starten. We doen dit in principe met alle leerlingen.
Vanuit ons bestuur, BOOR, hebben wij aangegeven gekregen dat wij het "Protocol volledig openen Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO)" moeten volgen. Dit document is gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM. (zie bijlage)

Uiteraard zullen wij, de reeds ingeslagen weg van voor de vakantie verder volgen op het gebied van hygiene.
De school is nog steeds voorzien van looprichtingen, aangegeven door middel van tape-lijnen en picto's, leerlingen zullen meerdere keren per dag gewezen worden op het reinigen van de handen, de wijze waarop de leerlingen de school in/uit gaan met het taxi vervoer zal gehandhaafd blijven.

Valt uw zoon/dochter of een van uw gezinsleden in de risicogroep, dan kunt u contact met mij opnemen.
We zullen dan een "Overeenkomst thuisonderwijs" invullen. Dit formulier vullen we in voor een periode van 4 weken, dan zullen we de situatie opnieuw evalueren.
Gedurende deze periode zullen de leerkracht/assistente contact met u opnemen over het leveren van huiswerk en de wijze van evalueren, zodat de doelen goed gemonitord kunnen worden.

Wanneer ouders/verzorgers, gasten van buitenaf de school moeten bezoeken, vragen wij u bij de entree te wachten en een triage formulier in te vullen. We vragen u de school zo min mogelijk te betreden (of in overleg)

We wensen u fijn weekend en hebben er zin in om weer te starten!

Naar het overzicht

Webdesign: De Geus Internet VSO Herenwaard maakt deel uit van de Stichting Bestuur Openbaar Onderwijs