Herstart scholen vanaf 2 juni

Hallo allemaal,

Gelukkig lijkt er iets meer lucht te komen en kunnen we de school weer voorzichtig open gaan stellen.

Dit zal inhouden dat per 2 juni, alle leerlingen, wanneer ouders/verzorgers daar gebruik van willen maken, weer naar school kunnen voor 2 dagen onderwijs. De overige dagen zullen leerlingen huiswerk/opdrachten krijgen, zoals ze de afgelopen periode gewend zijn.

De school zal er vanaf dinsdag, anders uitzien, we hebben immers te maken met de richtlijnen van het RIVM.
We moeten afstand bieden op 1,5 meter... best bijzonder, in ons werk!
Afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest om alles te organiseren en ook komende dagen zullen we nog bezig zijn met het plakken van tape, het op de juiste manier indelen van de klassen en centrale ruimtes en het verzorgen van desinfectie materialen.

We willen jullie informeren door middel per email een aantal protocollen te sturen middels het adres dat bij ons bekend is en we willen alvast de picto's delen, die de leerlingen in de school tegen kunnen komen (bij bijlagen).

Als het goed is, zijn jullie inmiddels gebeld door de klassenleiding van uw zoon/dochter met informatie over de schooldagen en het vervoer. Mocht dit nog niet zo zijn, u zult voor maandag een telefoontje krijgen.

Wij zullen er alles aan doen om de opstart zo goed mogelijk voor iedereen te laten verlopen, heeft u een vraag of een tip?
Neem gerust even contact met ons op!

Met vriendelijke groet,
Namens het team van VSO Herenwaard,
Christina, Gitte, Job & Mandy

Naar het overzicht

Webdesign: De Geus Internet VSO Herenwaard maakt deel uit van de Stichting Bestuur Openbaar Onderwijs