Corona-informatie - september 2020

Geachte ouders/verzorgers,

 

We willen absoluut geen onrust bij u veroorzaken, maar u wel een transparant beeld geven!

Op moment van dit schrijven zijn er geen leerlingen of collega’s besmet met het coronavirus (COVID-19).
Wel is het zo dat er huisgenoten of gezinsleden van leerlingen/collega’s besmet zijn. 
Deze leerlingen of collega’s gaan dan in thuis quarantaine voor de duur van 10 dagen. 
Daarna mogen zij weer naar school komen.
Wanneer wij een leerling of collega met corona hebben, dan zullen wij u, alleen wanneer uw kind in aanraking met deze persoon is geweest, op de hoogte stellen. 

Mocht uw zoon/dochter klachten hebben, dan verwijzen wij u naar bijgevoegd schema. Wanneer uw zoon/dochter verkouden is en/of koorts heeft, moet hij/zij thuisblijven en een afspraak maken bij de GGD voor een corona-test. Wanneer deze klachten 24 uur weg zijn, of u heeft de negatieve uitslag van de corona-test, mag uw zoon/dochter weer naar school.

Heeft u twijfels? Neem in dat geval contact op met school. We vinden het vervelend om u alsnog te bellen met de mededeling dat uw zoon/dochter opgehaald moet worden.

We snappen dat het voor u, als ouder/verzorger, soms een lastige situatie is om uw kind thuis te houden, maar de veiligheid van eenieder staat voorop!

Wanneer uw kind thuis moet blijven, in verband met de verplichte quarantaine, zullen wij u een overeenkomst sturen, waarin we afspraken maken over het thuiswerken. We vinden het belangrijk dat we aan de gestelde doelen kunnen blijven werken en leerlingen de lijn met school blijven houden.

Deze overeenkomst zal verzonden worden door de leerkracht/assistente van uw zoon/dochter en zal in overeenstemming met het MT worden afgestemd.

Namens het team van VSO Herenwaard,

Christina, Gitte, Job & Mandy

Naar het overzicht

Webdesign: De Geus Internet VSO Herenwaard maakt deel uit van de Stichting Bestuur Openbaar Onderwijs