Code Oranje

Aan de ouders/verzorgers,

 

Wat een rare tijden zijn dit toch steeds weer... zijn er geen berichten over het al dan niet open kunnen ivm corona, dan komen er nu berichten over het weer!

 

Hoe mooi dit pak sneeuw ook is, voor nu, zorgt het, samen met de vrieskou voor onveiligheid op de weg.

Omdat we de veiligheid van alle leerlingen en onze collega's, die afhankelijk zijn van het vervoer (of dat nou met een taxi is, het OV, de fiets of lopend) willen waarborgen, is er besloten de school morgen gesloten te houden voor iedereen.

 

Waarschijnlijk heeft u via het vervoer (indien uw zoon/dochter met een taxi reist) ook al vernomen dat zij niet zullen rijden.

Heeft u nog niets gehoord? Neem dan zelf even contact op met het taxibedrijf om te zeggen dat uw zoon/dochter morgen niet naar school zal gaan.

 

De leerkracht of assistente van de groep, branche of stage-groep, waar uw zoon/dochter morgen les van zou krijgen of waar hij/zij bij in de noodopvang zou zitten neemt zelf even contact met u op over de vorm van het thuisonderwijs.

 

Verneemt u verder niets van ons, dan zal dinsdag de school weer open zijn, voor de noodopvang en de praktijkonderdelen (volgens het rooster vanaf 25-01)

 

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via dit mailadres.

 

Met vriendelijke groet, namens het team van VSO Herenwaard,

 

Christina, Gitte, Job & Mandy 

Naar het overzicht

Webdesign: De Geus Internet VSO Herenwaard maakt deel uit van de Stichting Bestuur Openbaar Onderwijs